The Colour Kitchen Boerderij Langerlust

Jaarplanning

 

september
10 sep

Open Monumentendagen Amsterdam 2017 (8,9 en 10 september)

Tijdens Open Monumentendagen Amsterdam op 8, 9 en 10 september met het thema Boeren, Burgers, Buitenlui mag onze locatie natuurlijk niet ontbreken. Daarom opent Boerderij Langerlust ook haar deuren voor het publiek! Wij zijn die dag gratis en zonder reservering te bezoeken en de meeste van onze ruimtes zijn te bezichtigen. Van harte welkom!

 

 

17 sep

24H Zuidoost op 16 september!

Kom je horizon verbreden in Amsterdam-Zuidoost! Waar moet je wezen in dit multiculturele stadsdeel dat zich razendsnel ontwikkelt? Wat zijn de hotspots en waar ga je juist off the beaten track? Daar kom je achter tijdens 24H Zuidoost op 16 september!

Ga op ontdekkingstocht en neem een kijkje achter de schermen van de Pathé Arena, ga op culinaire wereldreis in World of Food, kijk binnen in creatieve broedplaatsen en drink een heerlijk Bijlmerbiertje! Laat je rondleiden door de prijswinnende ‘klusflat’ Kleiburg en de Taibah Moskee, kom bowlen als The Big Lebowski en swing mee op de beste gospel van de Bijlmer! Kom lekker feesten op het tropische Kameleon Festival, doe het inBijlmeringsexamen en kijk een bijzondere film onder een metrostation! Boerderij Langerlust doet ook mee en is één van the places to be op 16 september!

Of je nu creatief of sportief bent, van muziek, architectuur of lekker eten en drinken houdt, laidback of leergierig bent, er is voor iedereen wat te beleven! Kom je ook?