Vier je bruiloft op onze officiële trouwlocatie

The Colour Kitchen Langerlust

Bijzonder trouwen in Amsterdam

The Colour Kitchen Langerlust is een officiële trouwlocatie in de gemeente Amsterdam. Tussen de appelbomen in onze Boomgaard, de romantische Kas of de knusse Pinkenstal kan jullie huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. De rustieke boerderij, het landelijke erf en onze tuinen vormen daarnaast een prachtige achtergrond voor jullie trouwfoto’s.

Van trouwceremonie tot trouwfeest

Met haar karakteristieke en sfeervolle zalen heeft onze boerderij ook na jullie ja-woord alle ingrediënten in huis voor een unieke boerenbruiloft. Voor zowel grote gezelschappen als een intiem feest. Alle activiteiten kunnen plaats vinden op ons terrein, zo kunnen jullie samen met jullie gasten optimaal genieten.

Organiseer jullie bruiloft samen met onze weddingplanners

Wij helpen jullie graag om invulling te geven aan een van de mooiste dagen van jullie leven. Door de ervaring van onze weddingplanners kunnen wij van jullie huwelijk een onvergetelijke dag maken. Denk aan de perfecte trouwlocatie, heerlijk eten en een zaal gestyled naar jullie wensen. Zo is het bij ons ook mogelijk om je bruiloft in festivalthema te organiseren met bijvoorbeeld een zweefmolen, verschillende kleuren, lampionnen en vintage accessoires.

Zalen van Langerlust

De Deel

Door de romantische uitstraling is De Deel de perfecte locatie voor een trouwceremonie, receptie, diner of trouwfeest. De zaal beschikt over een vide en openslaande deuren naar een prachtig terras, waar jullie met mooi weer kunnen trouwen. De zaal beschikt over een eigen bar en eigen geluidsinstallatie. Natuurlijk is live muziek of een DJ ook mogelijk. Voor een huwelijksceremonie biedt De Deel ruimte aan 150 gasten en voor een receptie of feest tot maximaal 200 gasten. Eventueel is het mogelijk om uit te breiden met tenten als jullie meer gasten hebben.

De Kas

Willen jullie graag een bijzondere trouwlocatie? Vier jullie trouwdag in onze Kas en geniet van de prachtige bloemen en planten die je bruiloft een ongedwongen, ontspannen en natuurlijke sfeer geven. De Kas biedt ruimte aan 60 gasten en beschikt over een terras.

De Pinkenstal

De knusse Pinkenstal is perfect voor een intieme trouwceremonie of diner tot 30 gasten. De sfeervolle zaal beschikt over openslaande deuren die leiden naar een privé terras met uitzicht op onze moestuin.

De Boomgaard

Geniet van de natuur en trouw onder de appelbomen, dineer tussen de verse groenten in onze moestuin en feest onder de sterrenhemel. Vanaf april tot oktober hebben we daarnaast een mooie Pagodetent in De Boomgaard staan. In De Boomgaard kunnen jullie de trouwceremonie vieren samen met al jullie gasten.