Sfeervolle vergaderingen en evenementen

The Colour Kitchen Langerlust

Bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam

The Colour Kitchen Langerlust verhuurt verschillende vergaderruimtes die een ontspannen sfeer uitademen, zodat jullie in alle rust kunnen vergaderen. Geniet daarbij van een ambachtelijke lunch of diner, gemaakt van lokale producten en verse ingrediënten uit onze eigen moestuin.

In de winterperiode bieden wij ook 25% korting op onze zaalhuur aan! De winterkorting geldt t/m februari. Per 1 maart gelden de normale tarieven.

Wat The Colour Kitchen Langerlust je te bieden heeft:

  • borrels
  • vergaderingen
  • workshops: kookworkshop, bierproeverij, wijnproeverij
  • picknicken in De Boomgaard
  • high tea, high wine, high beer
  • dineren en lunchen voor groepen
  • officiële trouwlocatie
  • terras
  • gratis parkeren
  • gratis Wifi

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat een bezoek aan onze boerderij nog specialer maakt, is onze missie. We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans door hen in een jaar tijd op te leiden tot gediplomeerde horeca-professionals. Je draagt met jouw evenement direct bij aan ons maatschappelijk doel en wij vertellen jou en je gezelschap hier graag meer over.

Zalen van Langerlust

De Deel

De Deel is onze grootste ruimte en een unieke vergaderzaal. De Deel beschikt over een eigen bar, vide en privé terras. De zaal bevindt zich op de begane grond en kan in verschillende opstellingen worden verhuurd. Bij mooi weer of met tenten kan het terras bij de ruimte getrokken worden. Er zijn dan meer mogelijkheden voor de opstellingen. Het terras is in aantal vierkante meters vergelijkbaar met de zaal zelf.

Het Melkhok

Het Melkhok bevindt zich op de begane grond en wordt verhuurd in vergader- of dineropstelling. Een lange vergadertafel of een ronde tafel voor vergadering of diner behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de zaal ingericht worden in een theater- of cabaretopstelling.

De Hooizolder

De Hooizolder bevindt zich op de eerste etage. De standaardopstelling van deze ruimte is de U-vorm. Ook zijn andere inrichtingen mogelijk, zoals een theater-, cabaret- of carréopstelling.

De Kas

De Kas bevindt zich op het erf van de boerderij en is een inspirerende vergaderlocatie door de natuurlijke omgeving. De Kas heeft een eigen terras en kan hierdoor in verschillende opstellingen worden verhuurd. Vooral bij mooi weer is dit een geschikte vergaderruimte. Tijdens de wat koudere dagen zetten we de warmtelampen graag voor je aan.

De Pinkenstal

De Pinkenstal is een kleinere vergaderruimte, maar daardoor niet minder multifunctioneel! De zaal bevindt zich op de begane grond en kan in verschillende opstellingen worden verhuurd. Bij De Pinkenstal hoort een privé terras met hetzelfde aantal vierkante meters als de zaal. Bij mooi weer of met tenten zijn er meerdere mogelijkheden qua opstellingen.

De Boomgaard

Vergader of diner tussen de appelbomen en de verse groenten in onze moestuin. De Boomgaard ligt achter op ons erf en is voorzien van een eigen bar. Vanaf april t/m oktober staat er ook een ruime Pagodetent, die kan worden gebruikt voor verschillende evenementen.

De Hilt

De Hilt is onze kleinste zaal en bevindt zich op de eerste etage. Deze ruimte wordt alleen in vergader- of dineropstelling verhuurd. In de ruimte is een lange vergadertafel aanwezig.